Urmărește-ne

3 zile (si 3 nopti) la #blp14

Blog

3 zile (si 3 nopti) la #blp14

Am ajuns prima dată la Bloggers Lan Party acum vreo 3 ediții și de atunci încerc să nu ratez niciun eveniment #blp. Vibe-ul pe care îl ai când ajungi într-o cameră cu oameni care se joacă și sunt al naibii de competitivi este unul pe care nu prea poți să îl explici în cuvinte. Ca să înțelegi de ce ne place nouă, bloggerilor, la #blp trebuie să vii să vezi cu ochii tăi. Însă #blp14 a fost, cred eu, o ediție care a ridicat ștacheta, o ediție care a ajuns la un alt nivel. #Blp14 a durat 3 zile și 3 nopți și a avut loc la EECC2017 ceea ce a fost mai mult decât incredibil.

Când s-au anunțat înscrierile pentru bloggeri am apăsat instantaneu pe buton, fără să mă gândesc la faptul că evenimentul avea loc fix în sesiune. Chiar râdeam cu Toma cu câteva zile înainte de #blp14 spunându-i că, dacă va fi nevoie, o să iau cu mine cursurile și o să mă pun cu burta pe carte chiar acolo, în timp ce joc ceva. Spre fericirea mea, nu a fost nevoie de așa ceva. Deși totul a durat trei zile, eu am reușit să ajung numai sâmbătă, când jocurile erau în toi.

Am început cu Unreal Tournament, joc care mi-a arătat, încă o dată, că eu și armele nu facem treabă bună. Deși am reușit să omor câțiva jucători, cred că am fost player-ul omorât de cele mai multe ori! Da, următorul meu țel este să încăț să joc jocul ăsta, am spus! Apoi a urmat o bătălie cruntă la Activity, joc pe care eram gata gata să îl câștigăm eu și Andrei, numai că soarta nu a fost de partea noastră până la capăt.

Locul unde am petrecut cel mai mult timp a fost la spațiul Bitdefender unde, împreună cu colegii mei de echipă am jucat Spaceteam, un joc care ne-a făcut în primă instanță să țipăm unul la celălalt încontinuu, dar apoi ne-am dat seama că problema trebuie tratată cu calmitate și astfel am reușit să ajungem la un nivel decent al jocului (cel puțin așa credem noi). Apoi s-a lăsat cu o bătaie cu mingii, cu multe drumuri făcute pe la standurile Comic Con-ului și cu întâlniri cu oameni pe care nu îi mai văzusem de mult timp.

#blp14 a fost cu mult peste celelalte ediții  și nu cred că există om care să fi ajuns acolo și care să nu se fi jucat cel puțin un joc. În ceea ce mă privește pe mine, eu abia aștept următoarea ediție!

*Mihăilă Andreea-Nicoleta

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS