Urmărește-ne

4 jocuri te așteaptă la standul Play Station VR de la #BLP13

Blog

4 jocuri te așteaptă la standul Play Station VR de la #BLP13

Pentru că viitorul gaming-ul este deja aici (dăăă!) la etajul 2 al Impact Hub vei găsi zona de realitate virtuală care îți va pune la încercare psihicul și coordonarea. Cele 4 jocuri alese să te întroducă în magia Play Station VR sunt:

Until Dawn 

O experiență terifiant de horror nerecomandată firavelor bloggerițe de fashion, de exemplu. (trollface) Are carusel amețitor și personaje de coșmar, deci se va lăsa cu țipete din partea jucătorului, dar mai ales și mai ales cu râsete din partea celor care privesc din exterior.

Driveclub

În sfârșit, nu mai e nevoie de carnet de șofer pentru a experimenta cum se simte viața la volan. Un driving simulator pe drumuri fără gropi așezate în landscape-uri ieșite din comun. Vestea bună: centura de siguranță nu este obligatorie. Vestea proastă: nu poți sta cu nasul în smartphone la semafoare

Play Station VR Worlds

Acest titlu include 5 experiențe diferite, de la a înota alături de cei mai mari pești din ocean, a călători prin spațiu, până la a jefui o bancă alături de un Jason Statham wannabe din Londra. Titlu perfect pentru prima ta interacțiune cu realitatea virtuală.

RIGS: Mechanized Combat League

Pentru băiețeii de pretutindeni, RIGS te transformă într-un robot uriaș cu mitraliere în loc de brațe, chit că tu în realitate ai 1.70 și început de chelie. Un super kick de adrenalină care te va face să mai vrei încă și încă o rundă.

=============================================================================

În momentul de față, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici și independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acești dezvoltatori, dar și cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS) au creat până acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri cum ar fi: Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS).  Peste 50 dintre acestea vor fi lansate până la sfârșitul acestui an.  Mai mult decât atât, DICE și Lucasfilm lucrează acum la un nou Star Wars™ Battlefront™ (Electronic Arts Inc.), experiență de joc ce va fi disponibilă doar pe PlayStation VR. De asemenea, THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS va putea fi descărcată gratuit prin PlayStation Store de către toți deținătorii de PS VR, lucru ce va fi disponibil odată cu lansarea noului sistem de realitate virtuală.

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS