Urmărește-ne

Am lansat noul site în variantă Beta. Ajutați-ne să-l facem perfect

Noutăți

Am lansat noul site în variantă Beta. Ajutați-ne să-l facem perfect

După ani în care ne-a servit credincios, www.bloggerslanparty.ro are haine noi. Dacă vă place aveți mulțumirile noastre, dacă nu e și mai bine, vă cerem ajutorul în a-l face cât mai util și simplu de folosit.

Scopul principal a fost o mai bună centralizare a datelor voastre (s-au găsit informații la gedepereu, cum ar veni) pentru a simplifica procesul de înregistrare al participanților la fiecare ediție în parte.

Ce îmbunătățiri avem:

 1. Vă puteți înregistra ca membri permanenți ai comunității noastre – pe sistemul user/pass, orice doritor își poate face (gratuit) cont pe site-ul nostru, astfel fiind în pole-position pentru a afla noutățile și a se putea înscrie din timp la această petrecere cu locuri limitate (găsiți în sidebar)
 2. Creatorii de conținut (sau ”bloggerii”, dacă vreți) au mai multe opțiuni de a-și afișa conținutul – odată înscriși pe lista participanților, invitații apar foarte frumi pe pagina ”Cine Vine”, acolo unde își pot afișa o fotografie de profil, una de cover, butoane către conturile sociale și o descriere pe care toți membrii o pot vedea – cei speciali pot primi chiar și drept de publicare pe site-ul nostru (mișto, este?)
 3. Mobile friendly & new design – noua temă este complet utilizabilă de pe orice smartphone (oricum stăm toți cu telefoanele în mână non-stop), iar design-ul se vrea a fi curat și ușor de citit, cu ilustrații mari.

Știm. ȘTIM! Nu e nevoie să vă supărați. Site-ul nu este perfect. Proaspăt lansat suntem convinși că are multe erori și bug-uri, dar ne bazăm pe efortul comun al comunității noastre.

Lăsați-ne comentarii la această postare cu feedback cât mai constructiv ca să putem repara situația și s-ar putea (s-ar putea) să vă alegeți cu bilete de acces la #BLP21. Vă mulțumim anticipat!

Citește mai departe
S-ar putea să-ți placă...
3 Comentarii

3 Comments

 1. The Gadgetist

  2 martie 2019 at 21:23

  Felicitări pentru noul site! Arată foarte bine❤️…este foarte asemănător cu site-ul pe care îl vizitez cel mai des ☺️

 2. The Gadgetist

  3 martie 2019 at 7:28

  Poti sa adaugi codul de mai jos pentru a afisa textul intreg la butonul Publica comentariu:
  #respond #submit {
  width: auto;
  }

  Daca vrei sa fie activate campurile de comentarii fara sa fie nevoie sa apesi pe comenteaza, adauga:
  #mvp-comments-button {
  display: none;
  }
  #disqus_thread,
  #comments {
  display: block;
  }

 3. Denisa M.

  4 martie 2019 at 13:31

  Hello!

  Pe pagina unui articol, aveti rubrica “Posibil datorita”, urmata de logo-uri si rubrica “Cele mai citite”, urmata de articolele (evident) cele mai citite. Ca aliniere in pagina, rubrica “Cele mai citite” este aliniata cu cea de sus, insa si cu lista articolelor cele mai citite. Rubrica “posibil datorita”, in comparatie cu lista de logo-uri, pare aliniata la stanga. Poate ar merge ca logo-urile sa nu mai fie centrate, ci aliniate si ele la stanga, sa corespunda cu restul alinierilor. In prezent, toate pe fundal alb, arata “aruncate” pe pagina.

  PS: butonul “Publica comentariul” este mai ingust decat textul pe care il contine 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS