Urmărește-ne

Jucăm Avioane pe Flipcharts Samsung la #CJ23BLP

Blog

Jucăm Avioane pe Flipcharts Samsung la #CJ23BLP

Ca să împăcăm și nevoile nostalgicilor prezenți la a 23-a ediție Bloggers Lan Party, organizăm un turneu de Avioane, jocul copilăriei care ne umplea caietele de matematică de pătrate hashurate.

Evenimentul are loc la Cluj Hub în perioada 16-17 august, iar pentru asta am pregătit două Samsung Flip Digital Flipcharts de 55 de inch fiecare. Astfel tehnologia își va face loc într-una dintre activitățile preferate ale tinerilor din anii 90.

Avem la dispoziție 16 locuri la acest turneu inedit care începe sâmbătă, 17 august, la ora 12:00, iar premiile oferite de Samsung sunt: Campionul va primi o dronă, vicecampionul un boardgame Memoir 44, iar locul 3 va fi premiat cu un lansator mecanic de avioane.

Înscrierile la #CJ23BLP mai sunt deschise până joi, 15 august. Avem 200 de locuri disponibile pentru public prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi notificați prin email/SMS joi, 15 august, la ora 20:00.

Mai multe detalii legate de Bloggers Lan Party pot fi accesate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări vă așteptăm cu un mesaj pe Facebook.

Succes!

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS