Urmărește-ne

Bitdefender Safe Space este parte din #BLP14 la Comic-Con

Blog

Bitdefender Safe Space este parte din #BLP14 la Comic-Con

Salutare, gameri

Pregătirile sunt în toi, o armată de oameni lucrează ca weekend-ul 5-7 mai să fie memorabil pentru fanii culturii pop din România care vor participa la East-European Comic-Con organizat la Romexpo.

Începem seria de vești despre ce vă așteaptă la ediția a 14-a a Bloggers Lan Party. Astăzi despre Bitdefender Safe Space-ul pe care vi l-am pregătit din nou). Pe lângă badge-ul care îi așteaptă cu protecție Game Mode pe toți invitații #BLP14 (just scratch the verso), avem o serie de activități dedicate:

Cosplay: Defender

Vino îmbrăcat într-un apărator veritabil (fie că e un supererou al galaxiei, al echipei tale favorite, al imperiului roman sau dacic, al jocului tău preferat sau al puilor de urși panda din Asia Centrală, de exemplu) indiferent de natura lui (trebuie creativitate) și înscrie-te în concursul de cosplay organizat de Bitdefender care se lasă cu premii.

Participanții vor fi fotografiați și prezentați pe pagina de Facebook Bitdefender România, iar cel mai popular dintre ei va fi premiat la finalul weekend-ului cu Bitdefender Total Security 1 an/5 dispozitive și o jucărie smart cu care să exploreze noi frontiere.

4 players mobile game: Spaceteam

Îți iei cei mai buni trei prieteni (pot fi chiar bloggeri/vloggeri) cu care te înscrii la turneul de #Spaceteam pe tablete. Jocul este gândit încât să vă pună la încercare abilitățile de comunicare și spiritul de echipă, iar locul de desfășurare este chiar Bitdefender Safe Space, singurul loc antifonic din cadrul întregului pavilion.

Înscrierile se fac la fața locului, iar cel mai bun punctaj la finalul weekend-ului primește 4 X Bitdefender Total Security 2017 1 an/ 5 dispozitive + 4 jucării smart (stații solare) pentru a coloniza noi planete.  

Bitdefender Game Mode: ON

Ediția trecută turneul shooter a avut parte de aproape 100 de participanți. Feedback-ul a fost în totalitate pozitiv, așa că decizia noastră a fost simplă: Toate PC-urile din cadrul standului #BLP14 vor avea Bitdefender Game Mode activat. Acesta va rula cuminte în background și va avea grijă ca jocurile pe care vi le-am pregătit să ruleze nice and smooth, așa cum v-am obișnuit ediție de ediție.

P.S. pentru cititori înscrierile au început astăzi (3 mai) aici pe site, în limita celor 50 de locuri disponibile. Alegem câștigătorii prin tragere la sorți joi seara.

Game on,
Toma

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS