Bitdefender Safe Space te așteaptă la #BLPXVI

Ne-am distrat foarte tare împreună data trecută când fiecare blogger participant a trecut prin Bitdefender Safe Space, a ieșit după o rundă de Spaceteam și a rămas cu un nou joc preferat de încercat pe tabletă.

Ultima ediție a anul 2017 și a 16-a din istoria de cinci ani a evenimentului aduce din nou spațiul antifonic participanților la Bloggers Lan Party și odată cu el multe surprize.

The Access Badge

Bloggers Lan Party este un eveniment cu caracter privat, așa că locurile disponibile sunt limitate. Staff-ul nostru îi așteaptă pe participanții admiși la pupitrul de acces, acolo unde fiecare dintre ei va primi un ecuson care iese în evidență prin două aspecte: Design + verso-ul ce conține o zonă răzuibilă cu un cod de activare Bitdefender valabil pe un an.

Spaceteam

Spaceteam este un joc mobile ce necesită 4 persoane. Aceștia sunt un echipaj spațial ce are o super provocare: trebuie să descopere vulnerabilitățile navetei și să le repare pentru a călători prin univers. Cu multă coordonare și muncă în echipă, cei patru membri vor ieși din spațiu antifonic Bitdefender Safe Space cu un timp de rezolvare al jocului cât mai scurt, iar asta, la finalul zilei, le poate aduce premii.

Unbreakable

Bonus pentru membri echipajelor ce salvează naveta spațială: cu toții vor pleca de la Bitdefender Safe Space purtând un tricou în ediție limitată.

Sperăm că primele trei argumente pentru care Bloggers Lan Party 16 este de neratat să fie suficient de convingătoare. Vă mai puteți înscrie în tragerea la sorți pentru cele 150 de locuri disponibile completând acest formular până vineri, 10 noiembrie, ora 12:00.(vârsta minimă: 18 ani) Între timp, fiți cu ochii pe site-ul nostru pentru a afla mai multe despre ce vă așteaptă la #BLPXVI.