Urmărește-ne

Zona #BLP14 & Sprite va fi epicentrul pavilionului de gaming de la EECC

Blog

Zona #BLP14 & Sprite va fi epicentrul pavilionului de gaming de la EECC

În weekend-ul ce urmează te vei trezi și vei deschide smartphone-ul. Vei intra în google maps și vei scrie Romexpo, apoi vei ajunge la locul din care niciun pasionat adevărat de pop-culture nu va lipsi: East European Comic-Con.

Odată ajuns în pavilionul de gaming te vei uita în jur. Ăsta e momentul în care, fără îndoială, atmosfera te va aduce chiar în mijlocul halei acolo unde Sprite și Bloggers Lan Party vor face pereche pentru a acomoda toate gusturile, de la FIFA, Guitar Hero, racing la NBA2K, Unreal Tournament, plus multe alte surprize.


Pentru invitații #BLP14 am pregătit un turneu de NBA2K17 3 vs 3 pe Play Station 4 și am împărțit evenimentul în 3 zile menite să transforme competiția într-una cât mai oficială posibil. Premiile sunt: Locul III: 3 x Joc NBA2K17 PS4 – Locul II: 3 x Joc NBA2K17 PS4 + 3 x PS4 Gamepads. Locul I: 3 x Abonamente duble la Untold Festival (Cluj-Napoca, 4-7 august, #BLP15)

Vineri, 5 mai

Antrenamente: consola PS4 va fi echipată cu jocul și cu cele 6 controllers, participanții Bloggers Lan Party fiind invitați să se pregătească, să învețe butoanele și să arunce la coșul virtual din Blacktop din toate pozițiile, tocmai pentru a evita stângăciile de…

Sâmbătă, 6 mai

Înscrierile se termină sâmbătă la ora 12:00, iar imediat după pornim turneul. Va fi eliminatoriu, se va juca o singură rundă până la 21 de puncte, iar echipa câștigătoare va urca în faza superioară. Până la finalul zilei mai rămânem cu 2 echipe care merg în finala de…

Duminică, 7 mai

Eh, și aici vrem să go out with a bang, așa că marea finală a turneului RFRSH NBA2K17 de la #BLP14 va avea loc pe scena pavilionului de gaming a East-European Comic-Con 2017, la ora 17:00, în fața a mai bine de 500 de oameni. În plus, va fi transmisă prin streaming live pe internet și va fi comentată de Toma Nicolau (blogger, admin Bloggers Lan Party) și Skizzo Skillz (rapper).

Bang!

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS