Urmărește-ne

#BLP14 – Un eveniment altfel

Blog

#BLP14 – Un eveniment altfel

#blp14 s-a întâmplat acum câteva săptămani. A fost perioada aia cu Comic Con, dacă vă aduceți aminte. Și ar trebui, pentru ca a fost foarte tare, iar www-ul a fost plin cu postări despre eveniment!

Din câte știți deja, Bloggers Lan Party e un eveniment unde se strâng bloggeri, vloggeri, și alți pasionați de jocuri. Sau nu neapărat. Dar oameni mișto în orice caz. Am mai fost înainte și la BLP13, dar numărul 14 a adus ceva special, și anume o locație. Unde? Romexpo, fix în inimia East European Comic Con 2017. Sună a cireașă de pe tort, nu?

Ca de obicei, se strâng zeci, sute de persoane, care în cazul ăsta au venit pe parcursul a trei zile, pentru a se distra maxim. Ne-am jucat. Am socializat. Râs. Cunoscut persoane noi. Câștigat premii – ei bine, nu eu, dar felicitări celor care au reușit! Am băut o cafea bună și niște sucuri reci, totul într-o atmosferă de poveste. La propriu. Standul BLP fiind în mijlocul unei săli mari, mii de persoane au colindat în jurul nostru, printre care și cei costumați în personaje din jocuri și filme. Cosplay, în alte cuvinte. Cât de tare-i asta?

S-au jucat multe, și deși n-am reușit să mă înscriu la ceva, my bad for being late that day, tot am reușit să mă distrez maxim. A fost timp și pentru board games precum Activity sau cărți! Ceva ce nu mai jucasem de mult. Ah, Bitdefender a amenajat un spațiu mișto și ne-a dat ocazia să jucam Spaceteam – un super joc de echipa. Toți credeam că vom câștiga și că ne descurcăm de minune. N-a fost chiar așa, dar a meritat experiența! Lucrul în echipa a existat și aș relua jocul pentru o revanșă.

Apoi, câteodată doar îți venea să stai să te uiti la sistemele Lenovo Legion care te atrăgeau numai fiind acolo pornite. Hardware de top cu lumini și linii apetisante. Hmm. Exact ce trebuie ca să te îndemne la joc. Dar apoi tresăreai și-ți venea să dansezi, se auzeau țipete de bucurie sau ritmuri de muzică. Tot tacâmul! Și vorbind de tacâmuri, n-au fost necesare. Afară au fost multe rulote și mâncare bună, burgeri și nu numai. Street food style!

Bloggers Lan Party devine din ce în ce mai tare și voi participa cu siguranță și de aici înainte. Vă recomand și vouă, dacă aveți ocazia. Merită. Plecați cu experiențe tari, rămâneți cu amintiri și mai tari. Eventual premii. Who knows?

Guest Post by Ștefan Geogloman

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS