Urmărește-ne

Concurs: Veteranii WoW sunt pregătiți de Legion

Noutăți

Concurs: Veteranii WoW sunt pregătiți de Legion

Prietenia mea cu World of Warcraft a început, cu greu, prin 2007. Și spun cu greu deoarece în acea perioadă încă mai credeam că jocul era un desen animat care nu putea fi comparat cu plăcerea mea de atunci, Anarchy Online. Consideram că trebuia să fiu ultimul mohican care trebuie să reziste cu stoicism şi să nu joace cel mai iubit şi bine conceput joc din categoria MMOPRG.

Am făcut primul pas şi am intrat în lumea online a Warcraft-ului şi, pentru că nu sunt, ca structură, un luptător în prima linie, am ales să joc cu un warlock undead, membru al Hoardei, pe nume Sanuk, pornind dintr-un mic sat de lângă Undercity. După primele ore, deja era prea târziu să mai cred că mai scap din vraja poveştii şi aventurilor care au urmat, devenise clar cu ce îmi voi ocupa timpul alocat pentru jocuri video în următoarea perioadă. Lui Sanuk începuse să îi placă să se aventureze din ce în ce mai mult, să afle că dincolo de satul lui există un întreg continent, apoi că există o întreagă lume plină de poveşti şi aventuri extraordinare care merită explorate.

După Azeroth, Sanuk a trecut prin Dark Portal şi început o luptă epică cu legiunile din Outland, a simţit fiorul rece al Regelui Morţilor şi când a crezut că învingându-l pe Arthas a adus liniştea în jurul lui, din inima planetei, Maelstorm, a apărut Deathwing care a pârjolit totul în jurul lui. Sanuk şi prietenii lui s-au reguprat şi au pornit din nou la luptă, reuşind să aducă încă o dată liniştea pe tărâmurile din Azeroth.

Apoi, veşti au început să sosească despre un teritoriu descoperit din greşeală, în timpul unei lupte dintre Alianţă şi Hoardă, un teritoriu despre care se credea că nu mai există. Bineînţeles că astfel de veşti au trezit în Sanuk noi dorinţe de aventură şi astfel a pornit încrezător către Pandaria pentru a descoperi secretele de acolo, inclusiv pentru a afla despre o latură mai puţin razboinică a sa şi anume că poate îngriji cu plăcere… o grădină.

Cu timpul, Sanuk a devenit din ce în ce mai interesat de trecutul lumii în care trăieşte şi astfel cu ajutorul unor magi, a călătorit în timp şi a întâlnit şi luptat alături de războinicii care au existat înainte ca Dark Portal să fie distrus.

Uite aşa au trecut 8 ani, cu pauze mai lungi sau mai scurte, şi după cum a anunţat Blizzard ne trimite din nou într-o aventură plină de Fel, în noul expansion Legion. Sanuk e deja pe drum! 

==================================================================

Concurs: Blizzard și Altex vă invită în magazinele din Cluj, Sibiu, Ploiești, Iași, Constanța, Galați și Buzău în această seară începând cu ora 00:00, pentru a fi printre primii gameri români care pleacă acasă cu WoW: Legion.

Lăsați comentarii la acest articol în care ne povestiți ”relația” voastră cu lumea World of Warcraft și puteți câștiga o copie fizică a noului expansion. Câștigătorul va fi anunțat miercuri, 1 septembrie, ora 12:00.

bloggers lan party

 

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS