F.A.Q.

Ce este Bloggers Lan Party?

Bloggers Lan Party este un eveniment românesc de gaming rezervat creatorilor de conținut, formatorilor de opinie din social media și tuturor fanilor acestora.
Setup-ul include turnee amicale cu premii pe PC-uri, console, VR, boardgames și arcade games, dar și Bloggers Lan Afterparty, petrecerea cu muzică live ce închide fiecare zi de eveniment. Vârsta minimă împlinită necesară participării este 18 ani.

Când și unde are loc Bloggers Lan Party?

Următoarea ediție, cea de-a 20-a, va avea loc sâmbătă-duminică, 17-18 noiembrie, la Qreator by IQOS, București. Hashtag-ul oficial de social media al acestei ediției este #BLP20.

Cum fac să particip?

Dacă ești blogger/vlogger/generator de conținut, te poți înscrie până joi, 15 noiembrie, criteriile fiind anunțate luni, 29 octombrie. Cei acceptați vor primi ulterior pe e-mail confirmarea din partea echipei de organizare.

Înscrierile pentru participanții obișnuiți (fani) încep luni, 12 noiembrie, și se fac în limita locurilor disponibile (150 de locuri), prin tragere la sorți. Vârsta minimă admisă la eveniment este 18 ani împliniți. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail și/sau sms joi, 15 noiembrie, ora 12:00

Pentru a putea fi la curent cu noutăți legate de jocurile, turneele #BLP20, premiile, dar mai ales înscrierile pentru publicul larg, te invităm să ne urmărești pe conturile de Facebook, Twitter și Instagram.

Contact

În cazul în care ai întrebări, te așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.