F.A.Q.

Ce este Bloggers Lan Party?

Bloggers Lan Party este un eveniment românesc de gaming rezervat bloggerilor, vloggerilor, formatorilor de opinie din social media și tuturor fanilor acestora.
Setup-ul include turnee amicale cu premii pe PC-uri, console, VR și boardgames.

Când și unde are loc Bloggers Lan Party?

Următoarea ediție, cea de-a 19-a, va avea loc joi-duminică, 2-5 august, în sala de fitness a Sălii Polivalente, la Untold Festival, Cluj-Napoca. Hashtag-ul oficial de social media al acestei ediției este #UBLPXIX. Orarul zilnic este 17:00 – 23:00.

Cum fac să particip?

Dacă ești blogger/vlogger/SM influencer, te poți înscrie până luni, 30 iulie, criteriile fiind anunțate luni, 17 iulie. Cei acceptați vor primi ulterior confirmarea din partea echipei de organizare.

Înscrierile pentru participanții obișnuiți încep luni, 30 iulie, și se fac în limita locurilor disponibile (500 de locuri), prin tragere la sorți, pe baza biletelor achiziționate deja la Untold Festival. Vârsta minimă admisă la eveniment este 18 ani împliniți. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail joi 2 august, ora 12:00

Pentru a putea fi la curent cu noutăți legate de turneele #UBLPXIX, premiile, dar mai ales înscrierile pentru publicul larg, te invităm să ne urmărești pe conturile de Facebook, Twitter și Instagram.

Contact

În cazul în care ai întrebări, te așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.