Urmărește-ne

Bloggers Lan Party

Football Coin, joc de management sportiv în blockchain

Blog

Football Coin, joc de management sportiv în blockchain

Platforma Football Coin, prima platformă de Football Fantasy pe blockchain, vine la #BLP20 că participant, pentru a testa cunoştinţele tuturor pasionaţilor de fotbal prin 2 concursuri realizate pe platforma sa:

1. Un concurs dedicat exclusiv invitaților prezenţi, intitulat “Bloggers LP20-Liga I” la care se pot înscrie doar cu parolă la faţa locului. Concursul este postat pe platformă la rubrica “competiţii”, cu denumirea de mai sus, având 7 meciuri din Liga I România, iar rezultatele vor fi publicate marţi, 27.11.2018. Premii totale: 10.000 XFC, primii 3 câştigători: locul 1: 5.000, 2: 3.000, 3: 2.000 XFC.

2. Un turneu public, intitulat “Bloggers Fans LP20-Mix EU“, stil de joc PRO, postat pe platforma tot la rubrica Competiţii, cu 7 meciuri din Europa: 2 Germania, 2 Anglia, 2 Franţa, 1 Italia şi 1 Spania. Parola pentru înscrierea la turneul acesta este #BLP20 şi se poate înscrie orice fan sau persoană ce-şi creează un cont NOU!
Premii totale: 100.000 XFC, primii 30% vor fi premiaţi, iar câstigatorii vor fi anunţaţi în săptămâna următoare evenimentului, odată cu postarea rezultatelor reale ale meciurilor.

XFC reprezintă moneda crypto proprie a platformei şi poate fi folosită pentru transferul câştigurilor între jucători sau convertită în bani reali la exchange-uri.

Cartonaşele cu jucători sub 3 stele sunt gratuite, cele peste 3 stele având valoare cotată pe market-ul propriu şi odată achiziţionat, acesta rămâne proprietatea cumpărătorului pe viaţă. Cartonaşele cu stadioane oferă posibilitatea de a organiza turnee private, stadioanele cu 5* putând găzdui sute de participanţi, dar care au un preţ mare pe market, ele reprezentând adevărate investiţii pentru cunoscători.

Cu această activare, platforma îşi propune angajarea influencerilor şi a fanilor acestora în a interacţiona cu platforma şi a descoperi potenţialul câştigurilor pentru cei cu adevărat documentaţi despre lumea fotbalului.

Mai multe detalii pe site-ul platformei: www.footballcoin.io

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS
YouTube
Twitter
Instagram
Facebook