Urmărește-ne

Guest Post: #BLP13 cu noroc

Blog

Guest Post: #BLP13 cu noroc

Era o seară liniştită în care scrollam pe facebook neştiind ce este pe cale să se întâmple. Văd o postare a blogger-ului şi vlogger-ului meu preferat, Alin Pandaru a.k.a. Pandutzu, în care spunea despre acest eveniment mare pe nume Bloggers LAN Party care ajungea la ediţia a 13-a şi la care oferea o invitaţie pentru un urmăritor al său. Fiind ghinionist toată viaţa când vine vorba de concursuri, am spus să îmi încerc norocul pentru că nu aveam ce pierde.

Fast forward o zi şi primesc un sms de la un număr necunosut. Era de la Andra Nicula. Îmi spunea că am câştigat o invitaţie la BLP13. Am început să ţip de fericire deoarece aveam şansa să îl cunosc personal pe Pandutzu şi să joc cele mai tari jocuri alături de mulţi bloggeri cunoscuţi şi urmăriţi de mine. Am citit de câteva ori textul sms-ului pentru a fi sigur că nu visez. Îmi spunea că voi primi detaliile pe email ziua următoare. În acea zi, verificam constant inbox-ul pentru a nu pierde momentul când voi primi detaliile.

Nu ştiam ce mă va aştepta la eveniment, dar ştiam sigur că va fi o zi perfectă şi s-a dovedit să fie aşa. Dimineaţa de sâmbătă m-a prins nerăbdător să înceapă BLP13. Pornesc spre Piaţa Unirii şi verificam Google Maps pentru a nu rata clădirea. Am trecut pe lângă ea totuşi şi nu doar o dată. Mă întorc şi de data această am nimerit clădirea cu pricina. Am intrat şi am ajuns la lifturi. Uşă celui din dreapta era deschisă deci zic să intru, însă instant îmi aduc aminte că Andra spunea să nu folosim liftul din dreapta deoarece era defect. Salvez din acest incident 2 domnişoare, iar cu una voi ajunge să îmi petrec ziua alături. Urc la etajul 2, întru şi văd ceva persoane vorbind; ceva îmi spunea că nu am ajuns unde trebuie.

Urc repede la etajul 3 pentru a-mi lua badge-ul, văd o mulţime de persoane şi o cameră plină de energie şi voie bună. Îl văd pe Pandutzu trecând pe lângă mine şi oprindu-se lângă zona de FIFA. Rămân surprins de cât de înalt e, întrucât din vlog-uri pare un om mai micuţ de înălţime (Alin, sper să nu te superi).

Ajung lângă el şi nu apuc să spun câteva cuvinte că scoate camera şi începe să filmeze. Vorbesc puţin cu el pentru vlog şi după îmi spune să merg să mă înscriu la jocuri, lucru uitat de mine complet. Reuşesc să mă înscriu la Battlefield şi NBA (ah îmi pare rău că am uitat de Guitar Hero) şi zic să profit de băutura gratis 😊

Am încercat alături de noul boardgames, Orange Express, care s-a dovedit a fi unul din preferatele mele aflate la BLP. Toma urma să ţină un discurs de începere şi nu pot uita cum spunea el că se simte ca la DNA cu atâtea camere pe el. Diferenţa este că el nu fură ceva, ci chiar dăruia atât de multe tuturor.

Atmosfera era faină rău, băutura o găseai în cantităţi atât de mari încât aveai impresia că atunci când se lua o sticlă, cădea una din cer în locul ei. Se făcu aproape ora 14:30, iar eu am coborât uşor la etajul 2 neştiind că va urma pauza de masă. Dar ce masă! Pizza, nuggets, wedges, sandwiches, toate pregătite să fie înfulecate. Mâncarea era aş abuna încât nu îmi venea să mă mai ridic de la masă.

La scurt timp, a venit momentul desemnării echipelor de Battlefield 1. Pot spune pe scurt că echipa a fost bine organizată însă am fost învinşi de echipa lui Pandutzu (soarele a fost împotriva mea, aproape mă orbise cu ale sale raze). Am apucat să joc şi nişte FIFA şi chiar să stau de vorbă cu campionul nostru la FIFA, Ovidiu “Ovvy” Pătraşcu care nu ştiu cum a reuşit să îl bată pe Toma (acum serios, Toma a meritat victoria). Imediat lângă avea loc turneul de NBA 2K17 prezentat de Skizzo Skillz pentru care am tot respectul. A avut răbdare să îi înveţe pe fiecare cum să joace. Nici nu e de mirare că mulţi nu ştiau cum să joace la ce premii erau acolo, era culmea să nu te înscrii. Zona de VR de la Playstation a fost printre preferatele mele. Locul acela era printre cele mai tăcute  liniştite din toată zona. Cu ocazia am încercat pentru prima oară experiența VR.

Uşor, uşor se lasă seara. Mai toate turneele şi-au desemnat câstigatorii. Numai unul însă, parcă nu voia să se încheie. Da, este vorba de cel de NBA. Nu ştiu de ce a durat atâta şi nici nu mai ştiu cine a câştigat, sincer să fiu.

Lumea era din ce în ce mai puţină şi deja se strângeau din lucruri. Aveam dorinţa de a nu mai pleca acasă şi aceea că BLP să nu se încheie, însă tot ceea ce are un început, are şi un final. Se apropia de ora 20 şi am decis să părăsesc unul din cele mai frumoase evenimente la care am participat. Nu mâncarea sau băutura gratuită, nici jocurile, nici măcar acel cod de Bitdefender nu mă fac să spun că evenimentul acesta este printre cele mai frumoase. Oamenii, oamenii întâlniţi acolo o fac. Acei oameni din incăpere te umpleau de fericire. Vreau să mulţumesc tuturor, începând de la Toma Nicolau care a organizat totul atât de bine şi până la Pandutzu care mi-a fost ca un talisman norocos.

Mulţumesc tuturor celor care au ajutat la organizarea evenimentului, celor care au ajutat să facă o atmosferă faină rău, dar şi celor cu care am apucat să joc.

Sper să mai am şansa de a veni din nou la BLP! (Toma pls give me a lifetime pass or sth).

Sper că ediţia următoarea să fie şi mai tare ca asta, iar evenimentul să crească de la un an la altul!

===============================================================================

Guest post scris de Mihnea Ionuț Golea, cititor care participă pentru prima oară la un Bloggers Lan Party.

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS