Urmărește-ne

Joc românesc la #BLP13: Link Twin (Carbon Incubator)

Blog

Joc românesc la #BLP13: Link Twin (Carbon Incubator)

Era o seară de toamnă din 2016 și eu mă puneam în pat. Cât să adorm, zic să încerc joculețul ăsta de mobil numit Link Twin.

Trei ore mai târziu, cele două personaje din puzzle-ul jocului îmi dădeau teme geometrice și eu mă frecam la ochi cât să mai rezist treaz un nivel. Și încă un nivel. Și încă un nivel.

A doua zi am decis că Link Twin trebuie să facă parte din line-up-ul unui Bloggers Lan Party, să nu fiu eu singurul nebun.

Între timp, Carbon, dezvoltatorul acestui joc și primul incubator românesc care susține start-up-urile din industria de gaming (pompos, nu?) a lansat joculețul acesta la nivel mondial și a și câștigat un loc pe podium cu el la The Very Big Indie Pitch din cadrul Pocket Gamer Connects London în ianuarie 2017.

Așadar, sâmbătă sunteți așteptați și la stand-ul lor din cadrul #BLP13, vom avea acolo un turneu de Link Twin, iar voi veți putea afla detalii și testa și alte jocuri dezvoltate de Carbon, plus proiecte viitoare și feluri în care, dacă sunteți pasionați de acest domeniu, puteți colabora cu unul dintre pionii care au reușit să arate la nivel mondial că există creativitate în gaming-ul românesc.

================================================================================

Joc: Link Twin (Carbon Incubator)
Platformă: Mobile
Sistem: Single player / 10 minute round
Premii: 1st place: Voucher de 4 persoane la Inside Out Escape Room + Joc Link Twin
2nd – 10th place: Joc Link Twin 

 

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS