Urmărește-ne

Legion by Lenovo vă așteaptă la #BLP14. Se lasă cu premii

Blog

Legion by Lenovo vă așteaptă la #BLP14. Se lasă cu premii

Stiți ce e amuzant? #BLP14 este prima ediție din istoria la evenimentul la care a trebuit să îngrădim zona rezervată participanților noștri. Așa ne-am asigurat că hoarda de fani pop-culture prezenți la East-European Comic-Con nu va da buzna peste bloggeri.

Cum ar fi? Să stai într-un turn pe o hartă a noul shooter Unreal Tournament și fix când te pregătești de un headshot să primești un ghiont peste cot de la un admirator, mouse-ul să alunece aiurea, iar inamicul să fugă viu și nevătămat. Nasol, vă zicem noi.

Ah, stați un pic. Ce? Nu v-am zis până acum? Da, Unreal Tournament este shooter-ul (deathmatch) pe care l-am pregătit împreună cu legiunea Lenovo. Va rula nestingherit pe 10 PC-uri Lenovo IdeaCenter Y900 (Intel® Core™ i5-6600K, NVIDIA GeForce GTX 1070, Seagate Barracuda 1TB HDD, Sandisk 256GB SSD, Windows 10 Home, 8GB RAM).

Tot Lenovo pune la dispoziție și o tombolă atractivă pentru toți invitații, marele premiu fiind un monitor de gaming Lenovo Y27f Curved, o să vă puteți înscrie la fața locului.

Și ca să ne organizăm eficient, am pregătit un program pe zile a zonei de PC-uri:

Vineri, 5 mai

Bloggers Lan Party Old School: Cei mai fideli bloggeri participanți ai evenimentului (numiți onorific veterani) vor lua parte la o sesiune de gaming non-stop ce va dura până la închiderea zilei (până ne dau paznicii afară).

Avioane: Sigur ați jucat cel puțin o dată în viața asta avioane. Exact, acele avioane. Pe foaie și pix, fața în față cu cealaltă persoană care ținea caietul ascuns ca să nu dezvăluie poziția crucișătorului. Eh, ne întoarcem în 2017 și vă spunem că v-am pregătit turnee zilnice de avioane pe Yoga Book, superba carte/tabletă/laptop de la Lenovo și că vă premiem cu power banks. Va fi o super experiență.

Sâmbătă, 6 mai

Unreal Tournament Tournament Tournament: N-am știut câți de turneu să punem în nume, așa că am pus trei, ca să țineți voi minte câte premii oferă Lenovo pentru competiția rezervată participanților care se înscriu la shooter-ul #BLP14.

Se vor juca 10 hărți de 10 persoane fiecare, free for all. Înscrierile încep la fața locului vineri la ora 16:00 și se termină sâmbătă la ora 12:00. Turneul începe imediat după. Câștigătorii fiecărei runde merg în marea finală de duminică și pot pleca acasă cu…

Duminică, 7 mai

Ce rost ar mai fi avut împărțirea asta pe zile dacă vă ziceam premiile de sâmbătă? Finala se joacă Best Frags of 3 Rounds, adică adunăm scorurile după trei runde și vedem cine sunt campionii Unreal Tournament ai #BLP14.

Locul 3: Mouse Lenovo Y + mousepad
Locul 2: Headset Lenovo Y
Locul 1: Gaming Mechanical Keyboard Lenovo

Așadar, legiunea Lenovo este invitată în formație de luptă. Bloggers Lan Party 14 va fi legendar.

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS